Paragnoste en Galactic Healer & Channeler

Sinds haar jeugd heeft zij helderziende waarnemingen, contact met engelen, opgevaren meesters en overledenen. Een spirituele gave die zij in de loop der jaren ontwikkeld heeft, dankzij haar rechtstreeks contact met "Hierboven" maar ook door inwijdingen te mogen ontvangen van andere culturen en lessen te volgen in het buitenland heeft zij zich meer en meer ontwikkeld op spiritueel vlak. Zij is ook ingewijd door een Marabout in Senegal die nauw met haar samenwerkt vooral op het gebied van huiszuiveringen en het tegengaan van zwarte magie. Hiervoor gebruikt zij o.a. de Salomon zegels 

Zij heeft nu reeds 40 jaar ervaring en haar cursussen en workshops worden door heel veel mensen gevolgd en gewaardeerd.
 
Met een jarenlange praktijkervaring en ook werkend in binnen en buitenland (Portugal, Italië, Zwitserland, Senegal)en dit zowel voor particulieren als bedrijven, en vooral artiesten en muzikanten is zij een persoon die andere uitstekend begeleidt op het spirituele pad en zal ze snel zeggen welke weg je best inslaat en toont je je ware zielenopdracht. De begeleiding van zangers kwam er nadat zij de aura zag rond hen als ze zongen, dit gebeurde nadien ook bij muzikanten. Door de aanwijzingen die ze geeft kunnen zij hun houding, of toon aanpassen.
 
Sinds enkele jaren zijn gidsen van Sirius bij haar. Haar hoofdgids Mattheus begeleidt haar bij de ET- healings en channelings.
Na een bezoek in Bosnië aan de piramides en de tunnels kwamen diverse beelden door en zag ze steden die ze nog nooit had gezien. Haar zoektocht leidde haar naar het Liquid Crystal Oracle dat ze al meer dan een jaar in haar bezit had, maar nog in de doos zat! De steden die ze zag waren de 11 steden van Atlantis – er is nu een workshop die men kan volgen. Je wordt geleid naar één van de steden van Atlantis met de bijhorende opgevaren meesters, de deva’s en de stenen. Ook worden de 12 poorten van Sirius voor jou geopenbaard en komen er kosmische boodschappen voor iedereen door. Ook de speciale klanken waar ze mee werkt lossen karma en verdriet en diverse situaties op.
Kosmische schijf, de Ankh, piramides, lemniscaat, Atman Buddhi Concentration het zijn allemaal tools die ze gebruikt.
 
Haar gids Mattheus van Sirius toont haar in beelden wat ze doen tijdens een healingsessie. Dit wordt voor de persoon genoteerd, zodat deze achteraf nog kan nalezen. Een healing werkt nog 3 weken in.
 
Elke healing is anders!! Op voorhand kan ze niet weten wat de gidsen gaan doen, healen of zeggen.
Op haar site kan je meer info vinden over haar
 
 
afspraken kan je maken via : paragnoste@gmail.com of starchild.fene@gmail.com
 
Op deze beurs kan je bij haar terecht voor kaartleggingen, kosmische en galactische channelings of een kort healingconsult met het team van Sirius
 
Wil jij een plaatsje reserveren op de beurs mail je best naar : paragnoste@gmail.com