Mis deze unieke gelegenheid niet om ook de lente te verwelkomen en om op zondag 17 maart 2019 er een leuke uitstap van te maken. Kom onze beurs bezoeken. Iedereen vindt er wel wat!! Iedereen kan genieten en zal zeker en vast ook nagenieten van de aangename sfeer en niet kunnen wachten om ook naar onze herfstbeurs te komen!  Maar nu eerst de lente en de zomer tegemoet, met een goed gevoel, nieuwe moed, nieuwe ideeën, nieuwe wegen, en nieuwe aangekochte ....

vertel het aan familie en vrienden. Plan het nu al in je agenda..........................

 

Op onze beurs kan je terecht voor aankoop : wierrook, tarotkaarten, pendels, edelstenen, parfums, gezondheidsproducten, schoonheidsproducten, fleurige kledij en nog zoveel meer.

Diverse behandelingen: hand en voetmassage, voetreflexologie, gezichtsverzorging, ontspanningsmassage, reiki en andere healingssystemen, enz.

Diverse info-standen.

Kaartleggingen, Orakels, boodschappen van de Kosmos, de Engelen, Gidsentekeningen enz.

Er is een plekje voorzien waar kinderen zich creatief kunnen uiten.

Ook voor een drankje en klein hapje is er een plaatsje voorzien!! De opbrengst hiervan gaat naar de Stichting E.S. Résonnance Belgie (vzw die gratis concerten organiseert in woonzorgcentra en voor minderbedeelden, alsook benefietconcerten organiseert waarbij de opbrengst integraal naar het gekozen project gaat)

Wens je meer info over de standhouders volstaat het om in deze rubriek de namen of info aan te klikken. We hebben de info van de standhouders moeten in groepen delen. Zo niet was het te onhandig om alle info te lezen.

 

Wij hopen u te mogen ontmoeten op onze lentebeurs.

De organisatoren

Sonia, Maggy, Carine, Magda